Державний навчальний заклад "Скалатський професійний ліцей"
Офіційний інформаційний сайт
(03543)3-23-94
(03543)3-14-96
(097)78-91-685
Sptu23@ukr.net
Версія для людей з вадами зору
Панель комфортного читання
Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Колір шрифту та фону
Нормальний
Високий контраст
Інверсія
Розмір шрифту
Нормальний
Великий
Дуже великий
Міжрядковий інтервал
Нормальний
Великий
Дуже великий
Інтервал між літерами
Нормальний
Великий
Дуже великий
Зображення
Увімкнені
Чорно-білі
Приховані
Використовувати шрифт
З засічками
Без засічок
прогноз на 15:00
чисте небо 20.9℃
Залишити запитання
Головна
Новини
Про навчальний заклад
Історія
Нормативні документи
Ліцензія сертифікати
Публічна інформація
Атестація
Прозорість та інформаційна відкритість
Публічні закупівлі
Запобігання корупції
Структура
Адміністрація
Педагогічний колектив
Викладачі
Майстри виробничого навчання
Професії
КУХАР, КОНДИТЕР
СЛЮСАР З РЕМОНТУ КОЛІСНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
Методичні комісії
Матеріальна база
Наш заклад
Професія з ремонту колісних транспортних засобів, тракторист, водій
Професія: кухар, кондитер
Центр Професійної кар'єри
Методичний кабінет
Навчально - методична Рада
Бібліотека
Психологічна служба
Життя навчального закладу
Гуртки
Художня самодіяльність
Спортивне життя
Учнівське самоврядування
Учнівський гуртожиток
Дистанційне навчання
Рядок навіґації
Головна
Новини
Новини
18.04.2025
Світле Воскресіння Христове - час добра, вдячності та турботи!
16.04.2025
Збереження Великодніх традицій
09.04.2025
Засідання методичної секції педагогічних працівників сфери громадського харчування
18.03.2025
Тиждень професійної майстерності
27.02.2025
Екскурсія " Незгасна зірка Леся Курбаса"
24.02.2025
День молитви за перемогу та мир в Україні
21.02.2025
Міжнародний день рідної мови
13.02.2025
Слідами Митрополита Андрея Шептицького
12.02.2025
Благодійний ярмарок
12.02.2025
Готуємо страви з птиці
05.02.2025
180 років від дня народження Івана Пулюя
30.01.2025
Виробниче навчання 31 група "Кондитери"
Розбивка на сторінки
Поточна сторінка
1
Сторінка
2
Сторінка
3
Сторінка
4
Наступна сторінка
››
Остання сторінка
Last »