📍Засідання методичної секції педагогічних працівників сфери громадського харчування.
📍У рамках постійного вдосконалення освітнього процесу та підвищення якості підготовки майбутніх фахівців відбулося чергове засідання методичної секції педагогічних працівників сфери громадського харчування.
Тема зустрічі-«Особливості сучасного обслуговування клієнтів в закладах громадського харчування»- надзвичайно актуальне питання, що потребує постійного вивчення та адаптації до викликів сьогодення.
У засіданні взяли участь викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання, які активно обговорювали нові тенденції в сфері обслуговування, роль цифрових технологій, а також етичні та комунікативні аспекти роботи з клієнтами.
Особлива увага була приділена наступним питання:
✅ Інноваційна діяльність як умова підвищення рівня професійної компетентності педагога закладів П(ПТ)О - доповідач Жилан О. М. - методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.
✅ Фудпейрінг - сучасний інноваційний напрямок у сфері ресторанного господарства- доповідач Брунда Н. С. - майстер в/н ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну»
✅ Реформа шкільного харчування. Навчання майстер-тренерів» - доповідач Загоруйко Н. І. - майстер в/н ДНЗ «Скалатський професійний ліцей»
✅ Презентація «Закуски та кондитерські вироби кенді-бару» - доповідач Залєщик Н. В. викладач професійно- теоретичної підготовки ДНЗ «Скалатський професійний ліцей»
✍️ У ході роботи секції учасники обмінювалися власним досвідом, презентували навчально-методичні розробки, кейси з виробничої діяльності, обговорювали ефективні методи навчання здобувачів освіти з урахуванням сучасних вимог ринку праці.
👌Проведене засідання засвідчило високий рівень професійної зацікавленості педагогічних працівників у формуванні конкурентно-спроможніх, гнучких і креативних фахівців для сфери громадського харчування!
💙💛 Дякуємо ЗСУ за можливість НАВЧАТИСЯ! ПРАЦЮВАТИ!