КУХАР, КОНДИТЕР готує, оздоблює, відпускає страви, кулінарні та кондитерські вироби.
Навчально-матеріальна база ліцею сприяє якісній підготовці кваліфікованих робітників з професії "Кухар, кондитер". Створено навчальні кабінети, кухні-лабораторія.


Укомплектовані комплексним навчально-методичним забезпеченням і роздатковим матеріалом, інструментами для проведення лабораторно-практичних робіт, інструктивно-технологічними картинами, стендами, плакатами, муляжами страв і напоїв, посудом і приборами, столовою білизною.

Викладачі і майстри виробничого навчання у роботі з учнями застосовують інноваційні методики. У процесі навчання використовують традиції старовинної національної кухні, новітні способи приготування страв, страви зарубіжних кухонь. Молоді майстри виробничого навчання переймають досвід старших колег, намагаються підтримувати високий рівень проведення уроків виробничого навчання.
