КУХАР, КОНДИТЕР

КУХАР, КОНДИТЕР готує, оздоблює, відпускає страви, кулінарні та кондитерські вироби.

Навчально-матеріальна база ліцею сприяє якісній підготовці кваліфікованих робітників з професії "Кухар, кондитер". Створено навчальні кабінети, кухні-лабораторія.

Укомплектовані комплексним навчально-методичним забезпеченням і роздатковим матеріалом, інструментами для проведення лабораторно-практичних робіт, інструктивно-технологічними картинами, стендами, плакатами, муляжами страв і напоїв, посудом і приборами, столовою білизною.

Викладачі і майстри виробничого навчання у роботі з учнями застосовують інноваційні методики. У процесі навчання використовують традиції старовинної національної кухні, новітні способи приготування страв, страви зарубіжних кухонь. Молоді майстри виробничого навчання переймають досвід старших колег, намагаються підтримувати високий рівень проведення уроків виробничого навчання.

Поділитися: